5 Kasım 2009 Perşembe

Captain Tsubasa 34. Bölüm Türkçe Altyazılı

Ben bu Tsubasa'yı döverim arkadaş:D Bir insan bu kadar da Küçük Emrah olamaz:) Neyse, bölüm isminden de anlaşılacağı gibi bu bölüm Tsubasa oyuna dönüyor:)

İyi Seyirler.

Video Formatı: Avi
Dublaj: Almanca
Altyazı: Türkçe
Çözünürlük: 704x528
Video Boyutu: 191 mb

8 yorum:

  1. haha indiriyorum hemen, bu arada 2. capsten bu bölümün biraz pembe diziye kaçacağını düşünüyorum xD

    lalay lalay laaay laaaay saldır Tsubaaaasa xD

    YanıtlaSil
  2. slm arkadaşım bu 23. bölümde rar ı indirdim pc me pc den de çıkarmak için şifreyi girim %97 de komut hatası şifre yanlış diyor nedeni nedir acaba şifre bu değil mi? arkadaşlar sizde de hiç olmadı mı?yardım edin bana.

    kapitantsubasa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Şifre doğru, kapitantsubasa.blogspot.com Şu ana kadar kimseden bir şikayet almadığımıza göre sorun senden kaynaklanıyor. Zaten biz her rarladıktan sonra deniyoruz. Elle girmeyi denedin mi? Belki indirirken sorun yaşamışındır ve bozuk veya eksik inmiştir.

    YanıtlaSil
  4. anlıyorum benimki kotalı olduğu için yavaş iniyor belki eksik inmiştir doğrudur yeniden denemem lazım birde siz 34. bölümdene sonra devam edecek misiniz? ve kaç bölüme kadar gidiyor bu tsubasa bilgi verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  5. 128 bölüm var ilk seride bi aksilik olmazsa yarın aksam 35. bölümü bekliyoruz =)
    çok teşekkürler bu arda çeviri grubuna

    YanıtlaSil
  6. Cancan arkadaşımızın dediği gibi 128 bölümün tamamını bitireceğiz ve planlarda bir sorun çıkmaz ise yarın akşam/gece 35. bölüm hazır.
    Destekleriniz ve yorumlarınız için biz teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  7. evet gerçekten muhtesem bir çalışma eğer yardımımızın dokunabileceği en ufak bir çalışma/yer olursa lütfen yardım istememezli etmeyin arkadaslar çok sağolun...

    YanıtlaSil