19 Temmuz 2010 Pazartesi

Yeni ve Gelecek Projeler

Arkadaşlar, Captain Tsubasa'nın yeni bölümüne geçmeden önce artık aklımıza da yatan iki yeni projeyi sizlere duyurmak istedik. Bunlar;

1-)Shin Captain Tsubasa



Shin serisi çoğu kişinin bildiği üzere 13 bölümden oluşuyor ve ilk seriden sonra Tsubasa ve arkadaşlarının milli takım forması altında avrupa maçları maceralarını konu alıyor. Captain Tsubasa bittikten sonra çevireceğimiz bu seri "japonca dublaj / türkçe altyazı" olacaktır. Seri hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.


2-)Ganbare Kickers!



Çevirisine başlayacağımız diğer seri ise Ganbare Kickers! Kickers'in çevirisine önümüzdeki günlerde başlayacağız ve Captain Tsubasa ile beraber yayınlamaya başlayacağız. Tabi ilk önceliğimiz bitene kadar Captain Tsubasa olacak. Bazı arkadaşlar boş verin Kickers'i Tsubasa'ya yoğunlaşın diyebilir ama emin olun bu değişiklik başta bana olmak üzere herkese iyi gelecektir:)

Kickers, 26 bölümden oluşan ve pek fazla tanınmayan bir futbol animesi. Konu küçük Gregor (Orijinal adıyla Kakeru Daichi) etrafında dönüyor ve senaryo olarak Captain Tsubasa'ya benzemiyor değil. Serinin en ilginç yanı ise Japonya'da Tsubasa'nın gölgesinde kaldığı için sadece 21 bölümü yayınlanmış. Yapacağımız çeviri Shin serisi gibi japonca dublaj üzerine türkçe altyazı olacaktır.

Kickers hakkında daha fazla bilgi almak için incelemesini kendim yazdığım Kickers incelemesini okuyabilirsiniz.

10 yorum:

  1. Kickers Konusu tamamiyle sizin bileceğiniz bir iş ama yanlış bilmiyorsam Shin Serisinin CT-TURK tarafından Japonca/Türkçe çevirisi bulunmaktadır :) Tabi Türkçe Dublaz yapmıyacaksınız bence bir gerek bulunmamaktadır :)

    YanıtlaSil
  2. Doğrudur ama CT-Turk'un çevirdiği Shin serisinin video kalitesi düşük ve CT-Turk'un çevirdikleri ingilizce altyazı pek iyi olmadığı için Türkçesi de doğal olarak pek beğenilmiyor. Bizler Frenchies-subs'un çevirilerinden çevireceğiz. Zaten CT-Turk kendi de bu durumun farkında idi ve zamanında v2 (ikinci versiyon) çıkarmayı düşünüyordu ama sanırsam siteleri kapandı ve artık çeviri yapmıyorlar.

    Kickers'i ise seveceğinizden eminim:)

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  3. evet ct turkun filmlerinin de alt yazıları yarım yamalaktı yanlış hatırlamıyorsam güzel olucağına eminim... Frenchies-subs'un çevirileride ingilizce diye biliyorum eğer yardımcı olmamı isterseniz bende çevirilere katkı sağlamak isterim...
    Batiros92@hotmail.com :)

    YanıtlaSil
  4. süpersiniz tebrik ediyorum... aklımdan geçiyordu zaten Shin serisi ve diğer serilerin çevirilmesini talep etmek ama siz işinizi biliyorsunuz gerçekten talep etmeye gerek kalmadı bile ;) helal olsun.

    YanıtlaSil
  5. süper çalışmalar yapıyorsunuz bende size katılmak isterim

    YanıtlaSil
  6. Peki bu Carlos santananın olduğu bölümleri de çevirmeyi düşünmüyor musunuz onları çevirseniz süper ötesi olurdu Valla :)Bu diğer projeleri de çok ii düşünmüşssünz bence tebrik ederim ayrıca 88. bölüm için de Teşekkürler :) Kolay gelsin

    YanıtlaSil
  7. Tsubasa J serisi icin bir calisma dusunuyormusunuz??

    YanıtlaSil
  8. J serisi ve Road to 2002 için herhangi bir çalışma düşünmüyoruz.

    YanıtlaSil
  9. kaptan tsubasanın japonca çevirileri devam edecek bu sürede öyle değil mi? ben almanca dilini pek sevmedim bu yüzden sadece japonca bölümlerini izliyorum şuan 14.bölümdeyim.

    YanıtlaSil