4 Ocak 2011 Salı

Captain Tsubasa 118. Bölüm Türkçe Altyazılı

Bu bölümde anlıyoruz ki, bir insan isterse şuttan bile daha hızlı koşabilir:)

İyi Seyirler.

Video Formatı: Avi
Dublaj: Almanca
Altyazı: Türkçe
Çözünürlük: 704x528
Video Boyutu: 163 mb

12 yorum:

  1. Hayırdır, ilk mesajını niye sildin? Güzel hikayeydi:)

    YanıtlaSil
  2. :) Hikaye değildi ama baktm yorum atan yok dedim ciddiye almıyorlar :))

    YanıtlaSil
  3. YOK YAA BEN OKUMUŞTUM CİDDİYE DE ALMIŞTIM FAKAT CİDDİYE ALINDIGINI DÜŞÜNMEN İ.ÇİN MESAJ ATMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNEMEDİM :ddd

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık arkadaşım fazla mesaj atamıyoruz ama takip ediyoruz yazılarını teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba kardes.119-cu bolum ne zaman hazir olur acaba?Bir zahmet her bolumu cikardikdan sonra oraya yorum ekleye bilirmisiniz, bir sonraki bolumun ne zaman cikacagi hakda

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,
    Yeni bölüm aslında cumartesi gecesinden beri hazır ama bir türlü upload etmeye vakit bulamadım. Maalesef, bir bölümü upload etmem 2 saat sürüyor. Aksilik olmazsa bugün akşama doğru hazır olur.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  7. Lütfen Yorum yapmaktan çekinmeyelim arkadaşlar sonuçta ortak bi noktamız var Tsubasa serisi =) Ben şahsen Tsubasa hakkında bi burada konuşabiliyorum 17 Yaşındayım fakat dışarıdan bana çocuk mu bu da daha tsubasa izliyor diyorlar o gözle bakıyorlar umrumda da değil zaten ama burada konuşmak doğal geliyo ve beni mutlu ediyor. Yeni bölüm içinde çok çok Teşekkürler Finali çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Ben 22 yaşındayım ama langırt oynarken "Mustafa, çek kaplan şutunu" diye bağırmaktan da çekinmem :D

    YanıtlaSil
  9. Bende 27 yaşındayım ama hala sabah işe gitmeden cartoon network ü açar izlerim. Çünkü ülkemdeki haberler sinirlerimi bozuyor sabah sabah. Çizgi film izlemenin yaşla alakası yok. Animasyon filmlerini yetişkinlerde izliyor. Önemli olan içinizdeki çocuğu yaşatmanızdır. Yaşınız ne olursa olsun. Benden size abi nasihati:) Tsubasa benim ilkokul yıllarımın çizgi dizisi idi. Hala daha izliyorum sıkılmadan.

    YanıtlaSil
  10. Evet bende 16 yaşındayım Banada tsubasa izliyor çocuk dizisi, filan diyorlar Cartoon network izlediğim içinde tepkileri vardı önceden ama önemsemiyorum. benim için 1 The Last Airbender Avatar dı şimdi Tsubasa yavaş yavaş en sevdiğim dizi haline geliyor ben bu siteyi geç bulduğum için suan 74. bölümdeyim sizin muhabbetlerinize katılamıyorum. indirdiğimde üzerinden baya geçmiş oluyor :) Bu arada moralkaan yorumuna çok güldüm :D "Mustafa çek kaplan şutunu!" :D:D:D::D:" Tsubasanın tek link güzel kalite türkçe altyazılı bunların hepsini artık bulamıyacağım diye çok üzülmüştüm biyerde tesadüfen gördüm burayı (31 aralıkta :D) süper bir iş yapıyorsunuz Allah sizden razı olsun ne diyeyim :)

    YanıtlaSil