21 Ocak 2011 Cuma

Captain Tsubasa 121. Bölüm Türkçe Altyazılı

Bu uzatmalar da uzun sürecek gibi:)

İyi Seyirler.

Video Formatı: Avi
Dublaj: Almanca
Altyazı: Türkçe
Çözünürlük: 704x528
Video Boyutu: 164 mb

13 yorum:

  1. Bu sfer çabuk çıktı :)) 127. son galiba 127 mi 129 mu

    YanıtlaSil
  2. yarin insallah 122-ci bolum cikar.Hesaplamalarima gore 128ci bolumde subatda biter.Oyle degilmi?

    YanıtlaSil
  3. Merhaba arkadaşlar ben geç başladığım için yorumlara bakamıyordum yazamıyordumda çoktan siz oraları geçmiş oluyordunuz. 17 aralıkta keşfettim burayı ve ne zamandır arıyordum. Bulunca cok sevindim türkçe altyazılı bütün bölümleri görünce hemen indirmeye başladım ama şimdi sizle aynı gittiğime çok üzülüyorum günde 3-4 tane izlerken haftada 1 tane izliycem :'( bu çok kötü ama yapıcak bişey yok bunada çok şükür sizede teşekkür edemedim Moral Kaan ve Kerimbey gerçekten çok teşekkür ederim yaptıklarınızın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuzdur inşallah :)
    Bu final maçı 128. bölüme kadar devam edicek sanırım Tsubasa giricek daha. Yeni bölüm yarın çıkıyorsa çok iyi fazla beklemiycem :D
    Tsubasa drive şutu havada attı vole şeklinde. bunu başarabiliyor, Hyuga'da kaleden sekerek Tiger shoot u attı ama düz vurdu vole gibi değildi herneyse tsubasa nın vole drive diye bi şutu yoktu oyununda Drive rovaşata vardı. Voleyide koysalardı keşke. Rovaşatayı ne zaman çekiyordu unuttum bu kalan bölümler arasında çekiyor mu ki yoksa Japonya'da oynarken mi kullanıyordu. Bide Bay Mikami bi gitti ne yapıyorsa orda bişeyler olucak gibi geri dönündğünde. Ben diğer bölümler bişey yazamadım bu biraz uzun olmuş olabilir özür diliyorum bu arada ^-^
    Milli takım maçlarını, Taro Misaki ve Genzo Wakabayashi'nin Milli Takımda oynamasını, Robertoyla Tsubasa'nın Karşılaşmasını Tsubasa Oozora'nın Cyclone galiba.. Super Striker oluşunu.. veya yıldırım şutu onun gibi bişey işte unuttum o şuta hakim olmasını Sabbırsızlıkla bekliyorum :D Tekrar teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil
  4. @Buğra

    Tsubasa Drive röveşatayı final maçından önce gösterilen flashbacklerde, Avrupa maçlarında bir kere kullandı. Brezilya maçıydı sanırım hatta top Heiffner'in omzuna çarpıp girmişti. Ayrıca son yazdıkların oyunda var sadece animede yok öyle bir şey :)

    YanıtlaSil
  5. Animede 119. bölümde 17:53'te drive vole tarzı birşey vuruyor Hyuga'nın Tsubasa'nın drive shoot'una karşılık vurduğu Tiger Shoot'a tekrar karşılık olarak :) animede var ama oyunda yok :D yada ben Tsubasa'nın oyunlarını oynamadığım için bilmiyorum sadece küçükken ateri oyununu oynamıstım :/ Acaba bana söyleyebilir misiniz hangi oyunları bütün hepsini oynamak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Hayır o onu kastetmiyor, cyclone vuruşu super striker felan sadece Captain tsubasa 2 oyununda var.

    YanıtlaSil
  7. Evet bende birtek o oyunu oynadım başka oyunu var mı biliyorsanız lütfen söyleyin hepsini :)
    LordReal Siz misiniz KermBey?

    YanıtlaSil
  8. Hayır o başka ben bambaşka :D

    YanıtlaSil
  9. Pardon :) "Kastetmiyor" yazmıssınız yanlıs okumusum kastetmiyorum anladım tamam peki bildiğiniz Tsubasa'nın oyunlarını söyler misiniz?

    YanıtlaSil
  10. Captain Tsubasa ps2 oyunu var, nes ve snes için ct 1-2-3-4-5 var, yeni çıkan nds için gekitou no kiseki var, psx için ct j: get in tomarrow diye gidiyor işte. bir sürü oyunu var benim bildiklerim bunlar.

    YanıtlaSil
  11. Wouuwww :D bayağı varmış bunlara bakarım :D Çok teşekkür ederim sağolun :)

    YanıtlaSil