3 Mart 2011 Perşembe

Captain Tsubasa 128. Bölüm Final Türkçe Altyazılı

Ve son...

Yaklaşık bir sene ve altı aylık bir çalışmadan sonra iyisiyle, kötüsüyle Captain Tsubasa'nın 128 bölümlük serisini nihayet bitirdik. Bize hep destek olan ve yalnız bırakmayan Captain Tsubasa sevenlerine çok teşekkür ederiz.

Önümüzdeki günlerde Kickers'in 16. bölümünü çıkardıktan sonra yeni ve son çeviri çalışmamız olacak olan Shin Captain Tsubasa serisine başlayacağız. İlk bölümü muhtemelen haftaya cuma gibi eklemiş oluruz.

İlk serinin Japonca dublajlısına da ara vermeden devam edeceğiz.

İyi Seyirler.

Video Formatı: Avi
Dublaj: Almanca
Altyazı: Türkçe
Çözünürlük: 704x528
Video Boyutu: 164 mb

26 yorum:

  1. Öncelikle İlk Yorumu Yaptıgım İçin Sevinçliyim
    Tek Kelime fakat içten TEŞEKKÜRLER...

    YanıtlaSil
  2. Çabuk bitti canım :) İlk başta kırk yıl düşünsem bu adamın bu seriyi çevirip bitireceği aklıma gelmezdi :D İlk bölümü çevirişini görmem duygulandığım en büyük anlardan biri olmuştur :) Neyse shin serisinde görüşmez üzere :)

    Yorum yapmayanı keserim :)

    YanıtlaSil
  3. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. daha önce 6-7 bölüm birden izlediğim oluyordu ama şimdi final bölümüde yayınlandığına göre haftasonu rekor denemesi yapmanın zamanı geldi. hedefim ilk 64 bölümü ard arda izlemek :D

    YanıtlaSil
  4. Elinize sağlık arkadaşlar hakkınız ödenmez.

    YanıtlaSil
  5. Harika bir çalışma, gerçekten çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar Teşekkür etsek azdır size bu güzel çalışma/çalışmalar için sizlere minnettarız.İnş. gerçek hayatınızda bu çevirileri gören biri olur ve değerinizi anlar ;)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba.Nihayet bitdi.Arkadaslar harikasiniz.Sizin gibilerini bulmak cok zor.Ben bu serini ilk aktardigimda hepsi ingilizce ve ya ispanyolca,hem de bozuk linklerle beni kandirmisdilar.Amma sizin bu blogunuz hem Turkiyede,hem Azerbeycanda izleniyordur kesin eminim.En azindan ben izliyorum:).Nede olsa iki devlet,bir milletiz.Kardesiz.Bir birimizi savunuruz.Gercekten harika bir ugras ve harika bir ekipsiniz.Emeginize saygilar.Sevgilerle

    Ayxan Huseynov Azerbeycandan.

    Ve:) yorumu da yaptim ha.Yazmisiniz ki yorum yapmayani keserim.Tabi kesmek POLAT ALEMDAR abimize,ya da Memati abimize ait oldugu icin bir sey soyleyemiyorum.Ve size bir sey soyleyim,ben 21 yasindayim,amma hala koca essek gibi cizgi film izliyorum.Vay bana ya.)))))))

    YanıtlaSil
  8. Herkese yorumları için teşekkür ederim. Kermbey orada şaka yapmış:)Bitti diye çok ağladı zaten :D

    Ben de 22 yaşındayım ama hala çeviriyorum işte:) Geceleri anime izlemeyi de eksik etmiyorum. Kim demiş çizgi filmler (daha doğrusu animeler) çocuklar için diye:)

    Ha birde, blogun en altında hangi ülkeden kaç kişi girmiş diye bir bar koymuştuk. Azerbaycan'dan koyduğumuz andan itibaren dört kişi girmiş. Demek bir tanesi Ayxan Huseynov, namı diğer A-47 arkadaşımız mış:) İlginçtir bi Afrika kıtasından giren yok. Demek Afrika'da Tsubasa izlemiyorlar :D

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler... :)

    YanıtlaSil
  10. Herkes nihayet bitti demiş. Kahretsin ki bitti ne güzel izliyordum şimdi Shin serisinden sonra afallıycam. Road serisi filan derken biticek, çok az, bitmese keşke hiç :D

    @Recep arkadaşım bende 6-7 bölüm izliyordum sonra bitince öyle üzüldüm öyle boş kaldım ki keşke günde 1 izleseydim hep izlerdim diye yakındım :)

    Herkes söylüyor ama yinede tekrar etmek istiyorum. Gerçekten o kadar aradık bulamadık türkçe altyazılı ilk serisini, bu blog sayesinde hepsini izledim. Allah sizden ekibinizden emeği geçen herkesten razı olsun. Çok teşekkür ederiz. Çokda yoruldunuz devamlı çeviri yap dur kafa kalmaz insanda ama bitirdiniz helal olsun devamını dileriz. Düşüncesizlik olmasın siz çevirin biz indirelim habire demiyorum ama devamını izlemeyi kim istemezki :)

    YanıtlaSil
  11. ya şu anda tsubasa japonyada yayınlanıyor mu bir bilgisi olan var mı bundan 2 ay önce felan ntvsporda tsubasa konusu işlenmişti
    dünyayı kasıp kavuran anime diye ve tsubasanın yapımcısı ile röportaj yapılmıştı ve orda tsubasa dünya kupasını kaldıracak mı ve sanae ile evlenecek mi gibi sorular sorulmutu
    yapımcıda yakında gerçekleşecek demişti...

    YanıtlaSil
  12. Tsubasa zaten Sanae ile evlenmemiş miydi? Hatta iki tane çocuğu bile var:)

    Road to 2002'de sanırsam evliydiler. Ve mangası da hala devam ediyormuş.

    YanıtlaSil
  13. Belki de yasadışı (kaza ile :D) çocuk yapmışlardır, emin değilim ama tsubasa'nın elinde iki tane daha tsubasa gördüğümü biliyorum ben :D

    YanıtlaSil
  14. Öncelikle teşekkürler, zamanında büyük bir kısmını Kanal D'den izleyen biri olarak bu siteyi keşfetmiş olmamı hep çok büyük bir şans olarak gördüm.

    Bu çeviri işini içinde olan bilir, bende oyun çevirisi yapan-bunu bilen-şahit olan biri olarak öncelikle yılmadığınız ve sabrınız için teşekkür ediyorum.


    Shin Captain Tsubasa serisini duydum bir kaç defa, ama nedir ne değildir hiçbilmiyorum..
    Sağlam bir süpriz olacak benim için :)
    Ama sizden yakın zamanda olmasa bile ileride canınızın sıkıldığı bir anda yapmanızı beklediğim bir çeviride "Captain Tsubasa J" Serisidir.
    Mağlum bu serinin ilk 34 bölümü zaten ilk serinin özetidir, ama sonra gelen 12 farklı bölümü izlemek gerçekten güzel olacaktır.



    Herşey için bir kez daha teşekkürler, Eyvallah Gözüm..

    YanıtlaSil
  15. ya road to 2002 yi izledim ben 5 tane filmini de 1. sezonu da shin serisini de fakat evlendiklerini ve çoçuklarını hatırlamıyorum..
    evet belki mangası devam ediyodur animesi etmiyordur

    YanıtlaSil
  16. Anime devam etmiyor zaten de mangası devam ediyor. Yani ben de tam takip etmiyorum zaten mangayı, tesadüfen gördüğüm şeyler.

    YanıtlaSil
  17. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Elinize, yüreğinize, klavyenize sağlık...

    YanıtlaSil
  18. Emeği geçenlere çok teşekkürler.

    Tsubasa Sanae ile evleniyor. Düğününe tam kadro Japon takımı katılıyor. Sonrasında Tsubasa ile Sanae nin iki erkek çocuğu oluyor. Tabiki bunların hepsi manga serisinde geçiyor.

    YanıtlaSil
  19. Özür dilerim ben tam anlıyamadım hiçbir bilgim yok biraz baktım ama manga derken genellikle Japon animelerinin roman şekline mi deniyormuş gibi birşey yani bu tsubasa'nın bilmediğim yani bu serilerin dışında başka bölümlerimi var? Seri şeklindemi devamı gelen bölümleri var mı yoksa uzun bir film gibi birkaç bölüm içeren bi movie mi? anlıyamadım biraz açıklayabilirmisiniz. Birde bu manga serilerini nerden bulabilirim, Türkçe dublaj/altyazısı varmı? Şimdiden Teşekkürler

    YanıtlaSil
  20. Manga bu animelerin çizgi roman şekli oluyor. Siyah-beyaz olup sağdan sola okunuyorlar. İlk manga çıkıyor, sonra beğenilirse animeye çevriliyor.

    YanıtlaSil
  21. Hmm Teşekkür ederim peki indiriği aynı anime izler gibi heycanla izlenirmi deyermi yani araştırıp indirip izlemek siyah-beyazmıs hem ?

    YanıtlaSil
  22. Orası senin bileceğin iş, zaten dediğim gibi çizgi roman tarzı olduğundan izlenmiyor, okunuyor. Eğlenip eğlenmemen senin zevkine göre değişir :)İnternet yardımıyla mangaların çoğunu Türkçe olarak bulabilirsin sanırım, maalesef benim nereden indirebileceğin hakkında bir fikrim yok.

    YanıtlaSil
  23. yaa ben bi ara indirmiştip fakat bizim ülkemiz pek alışık değil mangaya o yüzden memnun kalacagınızı düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  24. Peki teşekkür ederim. Zamanım olunca bi bakarım beğenirsem devamını izlerim çok sağolun tekrar bilgiler için :)

    YanıtlaSil
  25. Cadoc Manga izlenmez okunur. Sen hiç çizgi roman izlendiğini gördün mü? Manga denilen şey çizgi roman. Eskiler nasıll zagor, Tommiks Teksas okuyorsa bu da odur. Yani izlenmez. Elektronik kitap halinde bulabilirsin internette.

    YanıtlaSil
  26. Hey Allah'ım ya bütün herkes okunur okunur diye üstüne basa basa söylemiş kafam dağınıktı herhalde anlamamısım ne kadar safım özür dilerim. Yeni anlıyorum daha :)

    YanıtlaSil