17 Kasım 2009 Salı

Captain Tsubasa 37. Bölüm Türkçe Altyazılı

Acısıyla tatlısıya ve tüm entrikaları ile bir maçı daha geride bıraktık. Her iki takıma da bizlere sundukları asil üst düzey futbol için teşekkür ederim. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız:)

İyi Seyirler.

Video Formatı: Avi
Dublaj: Almanca
Altyazı: Türkçe
Çözünürlük: 704x528
Video Boyutu: 165 mb

13 yorum:

  1. Yarı final 6 bölüm sürdüyse final bakalım kaç bölüm olacak. Son 1 aydır bütün bölümleri izledim. Emeğiniz için teşekkürler. YouTube a eklemeyi de düşünüyormusunuz. İndirmedende izleyebilmek açısından.

    YanıtlaSil
  2. Yorumun için teşekkürler, hayır youtube vb. online sitelerine koymayı düşünmüyoruz.

    YanıtlaSil
  3. 37 gelene kadar road to 2002 yi bitirdim :)

    O da dünya kupası maceralarını göstermeden yarıda bitti. Şimdi döndük eski seriye.

    YanıtlaSil
  4. road to nun bakalım devamı manga olarak var animesini çekerlerse büyük zevk verir

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar gerçekten çok takdire şayan bir iş yapiyorsunuz. Çeviri konusunda ufak bir yardım olur diye söylemek istiyorum. Duyduğuma göre ve internetten yayın akışına baktığıma göre her sabah(hafta içi muhtemelen) 6:30 da D ÇOCUK bu seri yayınlaniyormuş(ve yine muhtemelen türkçe dublaj olarak) izliyebilme imkanınız olursa bunlarda işinizi kolaylaştıracaktır diye düşüniyorum. Hem burdan sizi hemde ordan tsubasayı takip etmeye çalışıcam:) Başarılarınızın devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Yorumun için teşekkürler. D Çocuk'ta yayınlanan 52 bölümlük Road to 2002 serisidir. Bizim çevirdiğimiz 128 bölüm olan en eskisidir.

    YanıtlaSil
  7. Rica ederim. Okadarını bilmiyorum ama ismi "küçük golcü"(daha önce bu isimle kanal D'de yayınlanıyordu) olunca budur diye düşündüm ben. Her sabah 7'de evden çıkıyorum. Yarın sabah aklıma gelirse izleyip bilgilendiririm sizi:) Ayrıca 38. bölüm tahmini olarak ne zaman çevirisini yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. Evet, Road to 2002'yi de Küçük Golcü adında yayınlıyorlar. 38. Bölüm bir aksilik çıkmaz ise iki gün sonra gece yarısına doğru hazırlanıp bloga eklenmiş olur.

    YanıtlaSil
  9. Meraba Ben comiser artık bu ismi kullanicam.

    Çok teşekkür ederim cevapların için.

    YanıtlaSil
  10. Bu sabah izlerim küçük golcüyü (road to 2002) bu zamana kadar hep tr altyazı izlemiştim. Alt yazı ile dublaj arasında baya fark varmış garibime gitti doğrusu. Alt yazı yapılanlar sanki orjinal hikaye ile daha bağlantılı gibi geldi. Dublaj da çok abartılmış ve pek özenilmemiş gibi hissettim.

    YanıtlaSil
  11. arkadaşlar şu anda road to verilsede bundan birkaç ay önce 128 bölümlük serisi veriliyodu ayrıca o isim değişiklikleri veya seslendirmedeki ses tonları alt yazıya alışan için çok tuhaf oluyo katılıyorum

    YanıtlaSil
  12. 128 bölümlük seri çok uzun zaman önce verilmesi dışında türkiyede hiç verilmedi! verilseydi bir çok kez çekilip nette olurdu ve herkesin haberi olup kimse bu kadar çok aramazdı! bir kaç ay önce road verildi o kadar!

    YanıtlaSil