21 Kasım 2009 Cumartesi

Captain Tsubasa 38. Bölüm Türkçe Altyazılı

Başta Japonya olmak üzere tüm dünyanın merakla beklediği büyük Nankatsu - Meiwa derbisine saatler kala, Tokyo polisi 300 kişilik özel ekip ile güvenliği sıkı tutmaya kararlı. 32 kanalın naklen yayınlayacağı maçı ayrıca yerli ve yabancı toplam 120 gazeteci takip edecek. Stat güvenliğinden sorumlu Bay Konami Bandai, taraftarları kara borsa biletler hakkında uyardı ve kimsenin kimliksiz maça alınmayacağını vurguladı. Sportmence bir havada geçmesi dileğiyle her iki takıma da başarılar dileriz:)

İyi Seyirler.

Video Formatı: Avi
Dublaj: Almanca
Altyazı: Türkçe
Çözünürlük: 704x528
Video Boyutu: 166 mb

7 yorum:

  1. Kimsenin yorum yapmamasına şaşırdım. Arkadaşlar ellerineze sağlık teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Biz teşekkür ederiz:)
    Yeni bölüm inşallah iki gün sonra hazır olacak.

    YanıtlaSil
  3. Final maçı 17 bölümmüş. 55. bölümde bitiyor. Bir maç 17 bölüm. Ondan Kanal D'de verirken izle izle final maçı bitmezdi:)

    YanıtlaSil
  4. İnsan Bekleyemiyor. Böyle Giderse Japonca İzleyeceğim (:

    YanıtlaSil
  5. 17 bölüm mü???? Dostum ne yaptın sen ya.
    Zaten maç zırt pırt duruyor. Hakem de maçı yavaşlatıyorlar diye kalkıp bir sarı kart vermiyor. Dünya kupası maceralarını görebilecek miyiz bakalım süper kadromuzun. Çalışmalarınızı merakla takip ediyoruz kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  6. 17 bölüm ben yapmadım. Yapımcılar yapmış:)Final maçının son golüde acayip zaten...

    YanıtlaSil
  7. arkaadaşlar ellerinize sağlık ama bende full serisi yok 128 bölümlük,acaba link varsa atabilirmisiniz? 128 bölümü indireyim,saolun zaten 42.bölüme kadar koymuşsunuz altyazı.Ölüyorum bu çizgi film için

    YanıtlaSil