17 Nisan 2010 Cumartesi

Captain Tsubasa 70. Bölüm Türkçe Altyazılı

Fazla yorum yok, 70. bölüm hazır:)

İyi seyirler.

Video Formatı: Avi
Dublaj: Almanca
Altyazı: Türkçe
Çözünürlük: 704x528
Video Boyutu: 174 mb

4 yorum:

  1. Yabancı diziler oynadıktan sonra 1 günü geçmeden alt yazısı çıkıyor, bir haftadur 20 dk lık bir animenin alt yazısı hala çıkacak..

    YanıtlaSil
  2. Gülüm o yabancı diziler haftada bir kez oynuyor, öyle değil mi? Yanılmıyorsam 1'günü geçmeden haftada bir kez çıkıyorlar. Yanlışım varsa düzelt, belki Lost veya How I Met Your Mother haftada 3-4 kez çıkıyordur... Ne yapalım, işi gücü bırakalım, her gün robot gibi yeni bölüm mü çıkaralım? Keşke ben de haftada sadece bir kez çevirsem. Gör o zaman 1'günü bırak birkaç saat sonra hazır olurdu. Boş zamanımız oldukça çeviriyoruz. Bazen üç gün sonra hazır oluyor, bazen bir hafta.

    Bu arada da, yeni bölüm bugün gelecektir arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  3. yeni bölüm geç saatlere mi kalcak acaba ona göre bilgin başında oturıyım???

    YanıtlaSil
  4. Bende isterim günü gününe çıksın ama yabancı dizi çevirenler genelde inglizce alt yazıyı çeviriyor çoğunlukla senkron yapmaktan da kurtuluyorlar birde bu alt yazıyı işlemek var bilgisayarda eski bir bilgisayarda çileye dönüşebilir bu işlem allah siz çevirenlere de biz izleyenlerede sabır versin kısacası:)Alt yazının bugün çıkacak olmasına sevindim teşekkür ederiz.Bu seri bitince inş sonraki serilere geçersiniz...

    YanıtlaSil